Nocsak!

A salsa már nem csak a főzőműsorok háttérzenéje, a kondom is ettől lesz kelendő. :)

Salsával és rappel népszerűsíti a fiatalok körében Munano, a kolumbiai énekes. Úgy véli, a zenének a társadalmat kell szolgálnia.

Szókimondó dalokkal és salsával kampányol az kondom használata mellett a kolumbiai énekes, Munano.
Mindezzel a nemi betegségek terjedését és a korai terhességek megelőzését szeretné elérni.

“Nem megy bulizni, ha nincs óvszer.” – többek között ehhez hasonló szövegek hangzanak el az eredetileg spanyol nyelvű dalokban, melyek néhány nap alatt meghódították a közösségi oldalakat.
Éppen ezért a művész már országos kampányban gondolkozik, hiszen úgy véli, a fiatalokat meg tudja szólítani a dalokon keresztül.
Koncertkörútján óvszert oszt a rajongóknak.  Szerinte a zenének a társadalmat kell szolgálnia, ezért találta ki a kampányt.

Kolumbiában gyakori a bűnözés és a bandaharcok, így nem ritka, hogy a fiatal lányok már tizenkét évesen anyává válnak. Talán pénzük sincs rá....

Szerző: Salsa-Admin  2013.04.25. 12:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr415245340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása