SALSA SZILVESZTER.png

Szilveszter idén elkerülhetetlenül közeleg, amire a salsa bizniszvilág is felkészült. Mintegy 5-7 helyszínen készülnek a nyilvánosság részére latinos hangulatú vagy éppen kifejezetten salsa bulival. Idén is a Forgách utcában lesz a legolcsóbb, de ez nem kifejezetten salsa buli. A kubai salsa kedvelőinek a Szecska fog megfelelő helyet nyújtani, ha táncolni akarnak. Aki a salsás vacsorát keresi 3 hely kínálatából biztosan választhat. Teli hassal azonban élvezet lesz a tánc? Vagy a zene csak aláfestésre lesz jó?

Az árak tehát 1500-5000-18000 Ft-ig terjednek. Ahogy szokott lenni, idén is sokan mennek házibuliba, így a salsa közösség nagyon szétaprózódhat. Salsa buliba ugyanis olyanok járnak, akik tudnak salsázni. Ha közülük levonjuk a házibuliba készülőket, és elosztjuk a salsa rendezvények számával, akkor meglehetősen kis létszámú csapatok várhatók az egyes helyszíneken. 

A nagy durranás talán idén sem salsa bulikon várható.

Szerző: Salsa-Admin  2012.12.26. 07:19 Szólj hozzá!

Címkék: salsa salsa buli Szilveszter Újév

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr394981891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása