Lányok estek áldozatul a leleményes tolvajoknak. A salsa buliban magukra hagyott táskák csalogatók lehetnek egyeseknek. A Margitszigeti salsa parti zsúfolt volt, és emiatt még inkább könnyű dolga volt az elkövetőknek. Több, mint 10 táskát loptak el egy este alatt. Éppen a tömeg miatt volt könnyű figyelni, hiszen méterekre alig lehetett ellátni. Így még a közelben táncolók sem tudták folyamatosan szemmel tartani az értékeket. 

Salsa tanfolyamon történt lopásról még nem hallottam, de ott is érdemes vigyázni az értékekre. Sajnos salsa bulikban már korábban is fordult elő ilyen eset, csak erről az új arcok nem tudnak. :(

Kubai salsa tanfolyam - Casanova Salsa Táncműhely - salsa, bachata, merengue oktatás - salsa tanfolyam diszkont áron is from Casanova Salsa Táncműhely on Vimeo.

Szerző: Salsa-Admin  2012.09.01. 18:12 Szólj hozzá!

Címkék: salsa buli salsa tanfolyam salsa oktatás Értékmegőrző Salsa

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr964746194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása