Amikor éppen nem hangfalak előtt kezd el beszélgetni az ember, akkor érdekes témákat lehet hallani a salsa bulikon. 

Egy szexis ruha azonnal megindítja a fantáziát. A viselője egy formás, helyes, mosolygós lány. Egyrészes miniben ropta partnerével a táncot. Az első téma a melltartó hiánya volt. Az elől lévő takarósávok nem távolodtak el eléggé ahhoz, hogy a nőies formák felbukkanjanak még a bonyolultabb salsa figuráknál sem.. Mivel ezen így nem lehetett csámcsogni, pár centivel lentebb mentünk tekintetünkkel, és már a bugyi hiánya volt a téma. A passzos ruhán át nem látszott nyoma az alsóneműnek.

Izgatott vizsgálat alapján vegyes kijelentések hangzottak el. Alapvetően tényleg nem látszódott semmi, de egy csípőemelésnél, mégis mintha látszódott volna valami az oldalánál. 

És salsa tanfolyamon más lehet a téma?

salsa ruha.jpg

Kubai salsa tanfolyam - Casanova Salsa Táncműhely - salsa, bachata, merengue oktatás - salsa tanfolyam diszkont áron is from Casanova Salsa Táncműhely on Vimeo.

Szerző: Salsa-Admin  2012.09.01. 08:59 Szólj hozzá!

Címkék: salsa salsa buli salsa tanfolyam salsa ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr164745278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása