Rosszindulatú pletykák szerint házassági problémák miatt távol van családfő. Vajon a latin kocsmáját is be fogják zárni majd? Sok vonalas salsa rajongó örült a hely megnyitásának, ami félig mára gazda nélkül maradt. Pedig a srác a szívét is beleadta, ami sugárzott a hely hangulatából.

Egyes napokon már csak hatan voltak lenn, noha már pár hónapja felfutóban voltak. Az interneten még látni zavaros hirdetést, ami heti 3x ingyenes salsa bulit ajánl, miközben minden nap 500-1000 Ft a belépő díj.

A pletykák persze nem álltak le. Egyesek szerint egy jóképű kubai került a képbe, amikor a férj utazni készült. Egy váratlan hazaérkezés miatt azonban fény derült a titokra. Persze azt is pletykálják, hogy ez csak válaszlépés volt a férj hasonló tettére. Olyan, mint egy latin-amerikai szappan opera. Talán nem is igaz. :) De egyébként is emberek vagyunk, nem? :)

Kubai salsa tanfolyam - Casanova Salsa Táncműhely - salsa, bachata, merengue oktatás - salsa tanfolyam diszkont áron is from Casanova Salsa Táncműhely on Vimeo.

Szerző: Salsa-Admin  2012.10.11. 12:27 komment

Címkék: salsa buli salsa tanfolyam salsa oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr64832722
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása