Elég friss ez a salsa élmény. Egy salsa buliba korán érkezve két csinos lány várakozott. Egyik srác fel is figyelt rá, de nem ment oda hozzájuk azonnal. Ekkor még alig múlt 9 óra, ezért úgy gondolta, hogy nem marad le semmiről, ha előbb az ismerősökkel kezd el társalogni.

Pár perccel később egy haladó salsa táncos felkérte az egyik lányt. A lány örömmel ment vele. Pár perc után kiderül, hogy nem egy szinten táncolnak. A lánynak még a ritmussal és az alapfigurákkal is gondja volt. A srác pedig táncélményre vágyott, így gyorsan félbeszakította a táncot.

Az ismerősöm egyszer csak azt vette észre, hogy távozik a két csinos lány. Kabátban álltak, és elindultak kifelé. 21:45-kor már ott sem voltak.

Hát igen. A kezdők még nem szokták meg a salsa bulikban előforduló szituációkat. Talán érzékenyebben reagáltak a srác mondatára, mint kellett volna.

Egy biztos, ha megfelelő salsa tánciskolát tudtak volna választani, akkor felkészültebbek lettek volna, és talán a ritmussal sem lett volna gond. 

Vajon miért hajtják salsa buliba a tanítványokat az olyan tánciskolában, ahol nem a salsa bulikra, hanem körtáncra készítik fel őket?

Szerző: Salsa-Admin  2012.11.15. 08:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr704908045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása