Elhiszed, hogy igazságos a sorsolás? Egy salsa tánciskola vezetője, aki egyébként maga is lemezlovasként salsa bulit szervez, felajánlott két belépőt a zenét küldők számára.

Majd véletlenül egy ismerőse nyert. Szerinted korrekt sorsolást tartott otthon? A legtöbb facebook-os lájkversenyző sohasem kap ajándékot. Ha a sorsolás igazi, akkor pedig ismerősnek juttatják az ajándékot. Kis százalékban lehet csak korrekt sorsolásokról beszélni. A salsa miért lenne másabb?

Egy másik salsa buliban fényképekre lehetett szavazni. Az évek alatt megfigyelhető volt, hogy rendszeresen a tánciskolájukba járók és a közvetlen barátok közül kerültek kisorsolásra a nyertesek. 

Persze mindenki a saját ismerőseinek ajánlana fel ingyenes belépőt, nem pedig idegeneknek, vagy kevésbé kedvelt ismerősöknek. Így nem is lehet elítélni az ilyen sorsolásokat, csak hinni nem szabad abban, hogy Te is nyerhetsz, ha nem tartozol körükbe. 

Kubai salsa tanfolyam - Casanova Salsa Táncműhely - salsa, bachata, merengue oktatás - salsa tanfolyam diszkont áron is from Casanova Salsa Táncműhely on Vimeo.

Szerző: Salsa-Admin  2012.09.23. 11:40 Szólj hozzá!

Címkék: salsa salsa buli salsa tanfolyam salsa oktatás salsa dj

A bejegyzés trackback címe:

https://salsatanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr954797298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása